BIO

En Dudu comença a fer el pallasso de manera natural ja des de ben petit. Així que més tard, per donar forma a la seva inventiva, assisteix a cursos de clown i de mim de diferents professionals de l’escena com Eric de Bont, John Davidson, Moshe Cohen, Johnny Melville o David Gol, entre d’altres.

A partir de l’any 1995 treballa com a clown i actor per a diferents muntatges amb companyies de teatre, clown i circ (Cous Cous Clown, Discípulos de Morales, La Fura dels Baus, Sarruga, Essència de Nit, Unicornis,…).

L’any 2005 estrena el seu primer muntatge individual, Dudadas, espectacle de clown gestual amb el que gira per nombrosos teatres d’Espanya i de l’estranger.

El 2010 estrena Calma, espectacle de sala, que representa bàsicament aquell any perquè el 2011 és cridat per formar part com a clown (Purple Clown) a l’espectacle Alegria del Cirque du Soleil, amb el que gira per tot Europa durant dues temporades.

El 2013 torna amb el seu espectacle de carrer El niu, que presenta a la Península, a les Illes i a part de l’estranger (França, Rússia, Israel, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Portugal, Anglaterra,…).

El 2017 crea l’espectacle Insomni, amb el que està girant fins al dia d’avui.

El 2019 fa la visió externa de l’espectacle El gran final de Bucaá Circus.

Tota aquesta experiència professional l’ha anat compaginant al llarg dels anys amb diferents voluntariats pallassils a les ONG Contaminando sonrisas i Pallassos Sense Fronteres.